dilluns, 15 de juny del 2009

El president d'Israel proposa un model "Andorra" per Palestina

El primer ministre d'Israel Benjamin Netanyahu en el seu discurs a la Universitat de Bar-Ilán ha proposat que l'estat de Palestina sigui reconegut com apaís independent sempre que estigui desmilitaritzat. El primer ministre de Israel ha demanat la ajuda dels països àrabs per la convivència mutua entre palestins i israelians.
Amb aquestes declaracions, Netanyahu s'ha acostat a les propostes de les Nacions Unides i el President dels Estats Units d'America, Barack Obama.



Miquel Poch i Eloi de la Fuente.

1 comentari:

  1. Eloi, Miquel (l'ordre el podeu posar com vulgueu perquè no sabria a qui anomenar primer) Ha estat un plaer treballar amb vosaltres. Heu estat un grup magnífic i, tot i haver de veure'ns les cares 4 hores a la setmana, us puc assegurar que ha estat la classe on més bé m'ho he passat. Espero que allà on aneu, on comenceu la nova etapa, sigui a l'Espriu o a un altre insti, seguiu mantenint aquest esperit alegre i generós; que feu nous amics sense oblidar les antigues amistats; que els nous reptes us suposin una motivació i mai un temor i que tot alló que comenceu ho feu amb il.lusió perquè tot això que us he anomenat us faran triomfar en la vida. Aprofiteu totes les oportunitats que s us presentin perquè teniu molt a oferir.
    Us enyoraré molt!!!

    ResponElimina