dimecres, 3 de juny del 2009

Es troba l'avió estrellat a prop de la costa brasilera

Avui s'ha trobat l'avió de l'empresa Air France a uns 5000 m de profonditat dins del mar que va ser estrellat, el dia 2 de juny del 2009, amb 288 persones (dos d'ellas espanyolas la majoria brasilenyas i francesas, a més de britanics, suissos, italians) mentre volaba entre Rio Janeiro i Paris. L'avió havia d'arribar a l'aeroport Charles de Gaulle a la ciutat francesa a les 11:10 va ser localitzat per la Força Aeria de Brasil.
El Ministre de Defensa afirma que no hi ha dubte que les imatges captades per un R-99 brasiler corresponen al Airbus. L'avió estrellat va ser previament avistat per un Hércules C-130. A la recerca de noves restes de l'avió col·laboren vaixells i avions francesos, americans, brasilers, espanyols... A més de l'ajuda dels satélits del Pentàgon.
L'avió sobrevolaba una zona climatorogicament inestable: tempestes, gran pressió atmosférica etc. A una velocitat d'uns 200 km/h amb uns espessos cumulunimbus que impedian la visibilitat, una situació en la que era difícil pilotar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada